Откриха новия електронен магазин на НАП

stat 16:14  |  31 януари 2013 | | / Лилия Чалева
Списъкът с предлаганите в електронния магазин стоки, ще се актуализира всеки ден Списъкът с предлаганите в електронния магазин стоки, ще се актуализира всеки ден
Сн.: Bulphoto

В новия онлайн магазин на Националната агенция за приходите (НАП) се продават активи на стойност 4.897 милиона лева, съобщиха от ведомството.
В електронния магазин на данъчните могат да се купят апартаменти, леки и товарни коли, парцели, магазини и една бензиностанция. Продават се дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, багери и други иззети предмети.

В е-магазина на НАП потребителите могат да търсят по ключова дума, цена, населено място, категория на дадена вещ, по номер на търга и други критерии. Освен това желаещите да участват в търговете могат да платят онлайн депозита си за участие. Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП, трябва да знае, че за да се включи в наддаването, трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Списъкът с предлаганите в електронния магазин стоки, ще се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти в цялата страна и на тези за леки и товарни автомобили", добавя говорителят на приходната агенция. На сайта могат да се видят например обяви за продажба на атрактивни коли със стартова цена под 1000 лв., камиони с начална цена 5000 лв. и др. В електронния магазин се продава дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, багери.

Пълните текстове на обявите за продажба на имоти в Банско, Ахтопол, колекционерски ретро автомобили - Додж Флуид Драйф, Пакард Ултраматик, както и други, могат да се видят на интернет страницата на НАП в рубриката „Продажби”, добавят от агенцията.

Всички предмети, които са изложени за продан са на длъжници на НАП или конфискувани и отнети в полза на държавата активи


Последно в Лента