Кметът на ”Младост” обяви: Строежите спират!

stat 09:06  |  22 декември 2017 | | / Георги Брандийски
Кметът на ”Младост” Десислава Иванчева обяви спиране на строежите в района Кметът на ”Младост” Десислава Иванчева обяви спиране на строежите в района
Сн.: Официална фейсбук страница

Кметът на столичния район Десислава Иванчева обяви, че след дълги преговори е успяла да се договори с инвеститори и Столичната община за строежите в “Младост“.
Идеята е в междублоковите пространства да няма нови сгради.

Иванчева уточни пред телевизия "България он ер", че е била упълномощена от кмета на София Йорданка Фандъкова да избере подходящи имоти, които да се върнат в капитала на районната община "Младост".
 
"Получих уверението на Фандъкова, че ще съдейства за разрешаване на проблемите със застрояването на междублоковите пространства в квартала. С екипа ми изготвихме мотивирано предложение частните имоти в кризисни точки да бъдат заменени с общински терени, разположени далеч от жилищните сгради", посочи Десислава Иванчева.

Според нея това обещание отваря още една врата за по-зелено бъдеще на столичния район. Както е добре известно на живеещите и преминаващите през квартала, задръстванията и липсата на паркоместа затрудняват много живота тук.
 


Последно в Лента