Къща с река вместо коридор до стаите

stat 14:38  |  22 януари 2018 | | / Редактор Лилия Чалева
Жилището е било продадено миналата година за 2 милиона щатски долара Жилището е било продадено миналата година за 2 милиона щатски долара
Сн.: freeimages.com

Изумителна къща има собствена река, която протича през имота и дава достъп до стаите му, пише в. "Метро".
Вероятно когато сте си представяли къщата на мечтите си, в нея е бил предвиден необичаен начин за придвижване между различните й части. Например, огромна пързалка от третия до приземния етаж или релси, по които минава малко влакче. Може да ви е хрумвала идеята и за поточе.

Архитектът Алфред Браунинг Паркър сбъдна мечтата на свои клиенти, като им построи къща със собствена река в Маями, САЩ.Жилището с обща площ от 1672 квадратни метра дори има име - "Уудсонг" (в превод от английски език "Песен на гората"). То е било продадено миналата година за 2 милиона щатски долара, така че по всяка вероятност няма да бъде на пазара скоро.

Реката позволява обитателите на дома да плуват от всекидневната до трапезарията. Те могат дори да гребат до спалнята, когато са прекалено изморени да ходят.В дома има основна спалня, която е три етажа по-нагоре, библиотека и спалня на открито само с три стени. Освен това има басейн, в случай, че се отегчите от реката, както и сауна.

В двора има богата градина, палми и езерце с риби със собствен водопад.


Последно в Лента