Имот в Ню Йорк се продава с... екскурзия в Космоса

stat 14:48  |  23 май 2018 | | / Редактор Лилия Чалева
Имот в Ню Йорк се продава с.. екскурзия за двама Имот в Ню Йорк се продава с.. екскурзия за двама
Сн.: domaza.bg

Собственикът на етаж и половина от престижната сграда Atelier Condo в Ню Йорк, очевидно, има доста различни от общоприетите разбирания за лукс и удобства. Той е обявил за продажба имота си, който заема 44-ия етаж и общо 15 000 кв.м площ за сумата от 85 000 000 долара! Но!

Изданието nbcnewyork.com уточнява, че в цената са включени: обзавеждането, кредит за строителство от 2 млн.долара, яхта за 1 млн.долара с платени такси за докинг за 5 години, два Rolls Royce Phantoms – с твърд таван и кабриолет, Roadster Lamborghini Aventador, вечери в изискан ресторнат, билети за всички мачове на Brooklyn Nets за годината, лятна ваканция в имението „Хамптън“, услуги на иконом и личен готвач, и! Екскурзия за двама в Космоса!

Удобствата в самата сграда включват 24-часов портиер, тенис корт, голф игрище, голям скуош басейн, сауна, мултимедиен салон за хора с увреждания, билярдна зала на 47-ия етаж, камериерски услуги, модерен фитнес център, студио за йога/пилатес, напълно озеленени тераси, тераса за шезлонги, място за съхранение на велосипеди, волейболно и баскетболно игрища, безплатно ползване на велосипеди, барбекю грил, безплатна ежедневна закуска и трансфери на градския транспорт...


Последно в Лента